11 kledingstukken - 7 looks: uw PARIS outfit

MONA houdt van Parijse chic!

Gaat u met ons mee naar Parijs? De modemetropool aan de Seine heeft veel te bieden, vooral nu, in de tijd voor kerst. Cadeautjes kopen, over een van de vele kerstmarkten slenteren of een kerstconcert bezoeken: met onze kerstoutfits in typische "Parisian Chic" bent u bij al deze gelegenheden perfect gekleed. En het mooiste is dat u al deze feestelijke looks met behulp van slechts 11 perfect op elkaar afgestemde kledingstukken zelf kunt stylen.

Meld u nu vrijblijvend aan
Très chic

Galeries Lafayette

Wat het hartje begeert... Vergaap u aan de beroemde Parijse etalages en vervul langgekoesterde wensen van uzelf of van uw geliefden. Deze outfit, bestaande uit een elegante cape met afneembare kraag van imitatiebont, een rood broekpak en een feestelijk shirt is ideaal om uitgebreid te gaan shoppen in de winkels van Parijs.Decoraties voor het kerstfeestNaar de kerstdecoratiesBonjour!

La magie de Noël

Ervaar de betovering van de decembermaand, proef de sprookjesachtige sfeer op de feestelijk verlichte boulevards en geniet van de gezelligheid van de kerstmarkten in de Franse hoofdstad. In de heerlijk zachte imitatiebontjas en de imitatieleren broek bent u perfect beschermd tegen een paar verdwaalde sneeuwvlokken.Sieraden voor de feestdagenOntdek onze sieraden11 kledingstukken - 7 looks

Wanneer u onze 11 kledingstukken combineert met goed gekozen accessoires & schoenen wordt u met uw looks een echte eyecatcher!

7 looks


Shop nuOnze looks in Parijse stijl

Onze 11 kledingstukken kunnen op zo veel manieren gecombineerd worden! Ontdek 7 looks in Parisian Chic voor minstens zoveel onvergetelijke gelegendheden.

Champs-Élysées
>> Champs-Élysées <<

Uw outfit voor een heerlijk dagje shoppen.

Mon amour
>> Galeries Lafayette <<

In deze outfit komen al uw kerstwensen uit.

Oh là là!
>> Oh là là <<

In deze look wordt het een perfecte avond.

Vive la France
>> Vive la France <<

Perfect gekleed voor een opwindende ontdekkingstour.

Très chic
>> La magie de Noël <<

Perfect gekleed van de kerstsfeer genieten.

Savoir-vivre
>> Savoir-vivre <<

Zo chic gestyled kan de culinaire reis beginnen.

Bonjour!
>> Joyeux Noël <<

Festelijk gestyled, straalt u als een echte kerstster.

7 looks


Naar de outfits