van
tot
Badmode(177)

Exclusieve badmode bij Mona - elegant op het strand en in het zwembad

Voor veel vrouwen een ongeliefde bezigheid: zwemkleding kopen. De meeste vrouwen staan er uiteraard niet om te trappelen zich in een nauw kleedhokje bij onvoordelig licht in een slecht zittend zwempak of bikini te persen. Dat is zeker geen pretje en het resultaat in de spiegel is meestal niet naar wens. Niet echt de beste manier om in vakantiestemming te komen. Lekker gemakkelijk thuis passen: badmode bij Mona. Maar het kan ook anders - badmode kopen kan ook plezierig zijn! Bestel vanaf nu eenvoudig in de MONA online winkel. Stress bij het passen is voorgoed voorbij: de zwemkleding voor dames wordt eenvoudig thuis bezorgd, waar u alles in een prettige sfeer kunt passen. Ons ruime aanbod aan badmode biedt talrijke aantrekkelijke modellen, zodat er voor ieder type en voor elk figuur iets bij is.

Alleen merken die kwaliteit en een goede pasvorm garanderen, worden in het exclusieve badmodeassortiment van MONA opgenomen. Tenslotte is de pasvorm bij badmode het allerbelangrijkste. Alleen als het badpak of de bikini perfect zit, kan men lekker ontspannen in de zon liggen en zorgeloos zwemmen. Het thema "damesbadmode" leidt bij MONA niet tot boze verrassingen. Zoekt u nog een kledingstuk om uw strand-outfit helemaal af te maken? Ontdek dan onze ruitjesblouses en tunieken. Bij ons vindt u wat u zoekt om uw volgende reis of dagje aan het strand tot een zorgeloze en plezierige belevenis te maken. Voordelige badmode die aan de hoogste eisen voldoet - via internet en zonder risico Koop uw badmode in onze online winkel. U geniet niet alleen van het voordelige en tegelijkertijd exclusieve aanbod, maar winkelt bovendien zonder risico. Het online winkelen bij MONA is niet alleen eenvoudig, maar ook 100% veilig. U kiest zelf hoe u betaalt - op rekening, onder rembours of een betaling in termijnen. En als uw nieuwe badpak of bikini niet past of niet aan uw wensen voldoet, kunt u het artikel gewoon terugsturen. Badmode voor dames bij MONA - nu comfortabel online bestellen!


Contact
070 - 24 63 46 (€ 0,15/min) van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur.
Veilig Betalen
  • Overschrij- vingsformulier
  • Maandtermijn- en met krediet
  • Onder rembours
Onze Pluspunten
Veilig Bestellen
Onze Partners
De btw is bij de vermelde prijzen inbegrepen. Verzendkosten € 4,99 per bestelling