Prijsactie

Reis naar Parijs T.W.V. € 5.000.-

Met een beetje geluk wint u een reis naar de stad van de liefde t.w.v. € 5.000. Als u in Parijs bent mag een bezoekje aan de beroemde Eiffel toren zeker niet ontbreken.

Doe nu mee!
De actie sluit op: 25-11-2018

DeeLNAMEFOrmulier

Aanhef
.
.
Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief van MONA (Mail Order Finance GmbH, te Capelle a/d IJssel) en wil voortaan per e-mail op de hoogte gehouden worden van trends, acties en aanbiedingen. Ik kan mij op elk moment afmelden via de link onderaan de nieuwsbrief.

Deelnamevoorwaarden

1. MONA stelt voor deze actie een reis naar Parijs t.w.v. € 5.000,- beschikbaar. Deze prijs wordt verloot onder alle inzenders van het juiste antwoord op de prijsvraag die vermeld staat op de bestelbon. De prijs wordt toegekend middels verloting door een onpartijdige derde. U hoeft uw prijs met niemand te delen.
2. Om uw kans op een prijs te benutten, dient u uiterlijk voor 25-11-2018 te reageren met de bijgaande bestelbon, via mona-mode.be/nl/prijsactie of telefonisch onder vermelding van het goede antwoord. Indien wij na deze datum uw reactie ontvangen, dan is uw kans op de prijs ongeldig.
3. U hoeft niet te bestellen om mee te kunnen doen. Een bestelling beïnvloedt uw kans om te winnen niet. Als u niet bestelt, kunt u uw bestelbon met het juiste antwoord opsturen in de bijgesloten antwoordenvelop.
4. Voor klachten over de prijsactie kunt u terecht bij MONA, Postbus 10200, 2600 Berchem.
5. De gewonnen prijs wordt door MONA uitgekeerd. De winnaar wordt uiterlijk bekend gemaakt op 31-03-2019. De winnaar krijgt van MONA hierover schriftelijk bericht. De prijs zal uiterlijk op 30-04-2019 aan de winnaar worden uitgekeerd. Na 30-04-2019 kunt u de uitslag aanvragen bij MONA. U kunt dit doen via de post (Postbus 10200, 2600 Berchem), maar ook door middel van een e-mail aan onze klantenservice (service@mona-mode.be) onder vermelding van: MONA prijsactie Parijs.
6. Medewerkers en inwonende gezinsleden van K-Mail Order GmbH & Co. KG of dochterondernemingen, alsmede een ieder die heeft meegewerkt aan het tot stand komen van deze actie zijn van deelname uitgesloten.
7. De prijswinnaar heeft het recht om medewerking aan publiciteit te weigeren. Indien de prijswinnaar meewerkt aan publiciteit zal MONA ter bescherming van de privacy zoveel mogelijk rekening houden met de wensen van de betrokkene.
8. Deelname vanaf 18 jaar.
9. De prijsactie is georganiseerd door K-Mail Order GmbH & Co. KG, Sachsenstrasse 23, 75177 Pforzheim, Duitsland ter promotie van het merk MONA. De actie wordt over het hele concern ingezet. Door deelname aan de prijsactie gaat de deelnemer ermee akkoord dat K-Mail Order GmbH & Co. KG de gegevens gedurende de duur van de prijsactie bewaart. De deelnemer kan zijn of haar instemming te allen tijde herroepen.
10. Kennelijke druk- en zetfouten binden MONA niet.
11. Indien u er geen prijs op stelt nog geadresseerd reclamedrukwerk van MONA te ontvangen dan kunt u dit schriftelijk laten weten.
12. Alle deelnemers stemmen in met bovengenoemde voorwaarden. U kunt niet tegen de uitslag in beroep gaan.