Prijsactie
Bella Italia wacht op u!
Florence is een stad om verliefd op te worden! Met een beetje geluk wint u een reis naar deze prachtige Toscaanse hoofdstad en ontdekt u alle culturele highlights. De winnaar mag ook kiezen voor een contant geldbedrag van 5.000 euro.

Doe nu mee!

De actie sluit op: 31-03-2019
Deelnameformulier
Als ik win, kies ik de volgende prijs:
Aanhef
.
.
Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief van MONA (Mail Order Finance GmbH, te Capelle a/d IJssel) en wil voortaan per e-mail op de hoogte gehouden worden van trends, acties en aanbiedingen. Ik kan mij op elk moment afmelden via de link onderaan de nieuwsbrief.
Deelnamevoorwaarden:
 1. MONA stelt voor deze actie een reis naar Florence of een geldbedrag van € 5.000,- contant beschikbaar. Deze prijs wordt verloot onder alle inzenders van het juiste antwoord op de prijsvraag die vermeld staat op de bestelbon. De prijs wordt toegekend middels verloting door een onpartijdige derde. U hoeft uw prijs met niemand te delen.
 2. Om uw kans op een prijs te benutten, dient u uiterlijk 31-03-2019 te reageren met de bijgaande bestelbon of telefonisch onder vermelding van het goede antwoord. Indien wij na deze datum uw reactie ontvangen, dan is uw kans op de prijs ongeldig.
 3. U hoeft niet te bestellen om mee te kunnen doen. Een bestelling beïnvloedt uw kans om te winnen niet. Als u niet bestelt, kunt u uw bestelbon met het juiste antwoord opsturen in de bijgesloten antwoordenvelop.
 4. Voor klachten over de prijsactie kunt u terecht bij MONA, Postbus 10200, 2600 Berchem.
 5. De gewonnen prijs wordt door MONA uitgekeerd.De winnaar wordt uiterlijk bekend gemaakt op 30 - 09 - 2019. De winnaar krijgt van MONA hierover schriftelijk bericht.De prijs zal uiterlijk op 31 - 10 - 2019 aan de winnaar worden uitgekeerd.Na 31 - 10 - 2019 kunt u de uitslag aanvragen bij MONA.U kunt dit doen via de post(Postbus 10200, 2600 Berchem), maar ook door middel van een e - mail aan onze klantenservice(service @mona - mode.be) onder vermelding van: MONA prijsactie Florence.
 6. Medewerkers en inwonende gezinsleden van K-Mail Order GmbH & Co. KG of dochterondernemingen, alsmede een ieder die heeft meegewerkt aan het tot stand komen van deze actie zijn van deelname uitgesloten.
 7. De prijswinnaar heeft het recht om medewerking aan publiciteit te weigeren. Indien de prijswinnaar meewerkt aan publiciteit zal MONA ter bescherming van de privacy zoveel mogelijk rekening houden met de wensen van de betrokkene.
 8. Deelname vanaf 18 jaar.
 9. De prijsactie is georganiseerd door K-Mail Order GmbH & Co. KG, Sachsenstrasse 23, 75177 Pforzheim, Duitsland ter promotie van het merk MONA. De actie wordt over het hele concern ingezet. Door deelname aan de prijsactie gaat de deelnemer ermee akkoord dat K-Mail Order GmbH & Co. KG de gegevens gedurende de duur van de prijsactie bewaart. De deelnemer kan zijn of haar instemming te allen tijde herroepen.
 10. Kennelijke druk- en zetfouten binden MONA niet.
 11. Indien u er geen prijs op stelt nog geadresseerd reclamedrukwerk van MONA te ontvangen dan kunt u dit schriftelijk laten weten.
 12. Alle deelnemers stemmen in met bovengenoemde voorwaarden. U kunt niet tegen de uitslag in beroep gaan.